Chill efter Handelsgalan

Igår gavs det ingen tid till att sätta sig ned med bloggen, lite det som jag trodde redan i fredags. Det blir så när just dessa veckor är fyllda med resor och uppdrag. Men det är ändå något skönt med att få städa lite hemma, plocka undan sånt jag har tänkt göra ett tag, fylla på med nya blommor hemma i fönstren, veckohandla och planera lite inför den kommande helgens aktiviteter.

Idag är det söndag och det var skönt med en liten sovmorgon och att vakna utan klocka imorse. Då känns det att man är ledig och inte har några tider att passa idag. Extra skönt att vakna upp till ett städat hem, det är som en bonus.

Imorgon är det måndag och sista måndagen i januari betyder att det är kommunfullmäktige. Så idag ska jag gå igenom handlingarna inför det en gång till. Sen har jag en digital bunt handlingar inför plenarmötet i Bryssel som jag också ska plöja, men det hinns nog med lite senare.

Igår kväll gick Handelsgalan 2018 av stapeln och precis som vi brukar så deltog jag och Anders där. Det var en himla trevlig kväll där Umeås handlare hyllades och firades. Galan börjar ha en sisådär sex-sju år på nacken och det känns att allt börjar sätta sig och kvällen har utvecklats successivt i positiv riktning. Det finns så många duktiga företagare i Umeå, och som före detta handlare själv, så är det extra kul att få vara med och hylla dem.

Det blev himla många bra samtal under hela kvällen och för min del var det också kul att kunna rekommendera Stylelevel när jag fick frågor om var jag köpt min klänning. Det är en av mina favoritklänningar 🙂 . Maten igår fick högsta betyg, det var riktigt gott.

Nu ser jag fram emot en kopp kaffe, det verkar som att det blir elvakaffe 😉 . Sen är resten av dagen oplanerad, så vi får se vad vi hittar på. Ja, när handlingarna och förberedelserna inför nästa vecka är klara alltså.

Trevlig söndag!