Laddar inför dagen

Det blev en lugn och behaglig söndag igår och på eftermiddagen passade jag och maken på att ta en promenad och så gick vi förbi dottern för en kopp kaffe. Det är verkligen en ny tid i livet med vuxna och utflugna barn. Lite kämpigt för mammahjärtat ibland förstås, men det är precis så som det ska vara 🙂 . Att se barnen kliva in i vuxenlivet och kunna hjälpa dem när de vill och behöver är så härligt.

Gott kaffe som serverades i kaffekoppar designade av Carolina Gynning!

Igår kväll såg vi ett avsnitt av Bron och det är en bra serie. Vi har annars sett några olika danska serier och är just nu lite inne i Dicte. Jag tycker att det är hög kvalitet på skandinaviska produktioner och dessutom är det lite kul att höra danska 🙂 .

Om en stund är det dags att promenera in till stan för gruppmöte innan kommunfullmäktige inleds. Agendan för dagen är lång, och det lär nog bli en lång dag i fullmäktige även denna månad. Det kan hända att det ges tid att kommentera dagens debatter lite senare idag, men i så fall får jag återkomma.

När dagen är klar så är det dags att packa väskan för några dagar i Bryssel och Regionkommittén. Jag reser dit imorgon och så är det plenar onsdag och torsdag. Bara att hoppas på att det inte blir några förseningar, allra helst när jag kommer hem. När man ska landa vid midnatt så är det förhoppningen att allt är i tid, det är sent nog ändå liksom. Men det blir som det blir förstås.

Nu är det dags för frukost och att ladda inför starten på denna vecka.

Trevlig måndag!