Önskar mig en superkraft

Igår hann jag inte med bloggen, hela dagen gick i ett kör och när kvällen var över så var det bara att plocka undan lite och sen säga hej till John Blund. På sena eftermiddagen hade vi många vänner över för goda samtal och lite plock, så det fick gå före igår.

Veckan som gick har tagit på krafterna och jag bestämde mig igår att trots att det blev en hyfsat tidig kväll så tänkte jag sova tills jag vaknade på morgonen. Eller ja, det gör man väl varje morgon i och för sig, men utan väckarklocka menar jag 😉 . Det är verkligen länge sen jag sov så många timmar i sträck men det var välbehövligt.

Idag har jag inte gjort många knop, men det blev en promenad in till stan för att fylla på lagret med fukt som behövs extra mycket nu i den torra och ganska kalla vinterluften. Det var bra att få lite dagsljus och till och med en skymt av solen mitt på dagen.

En av mina duktiga och kunniga vänner inom detta område tipsade mig om denna serie och efter att nu har provat dem så är jag helt såld. Underbar mjukhet efter att ha använt dem och en rogivande, lugn doft. Helt rätt för mig så här i kalla februari. En bra uppladdning inför kommande vecka också. Dessutom var det riktigt trevlig personal på Rituals i Utopia och det piggar alltid upp.

Nästa vecka väntar dubbla uppdrag i Bryssel, men efter det så är det jobb på hemmaplan ett tag igen. Det är en förmån att få delta på internationell nivå och jag är mycket glad över det förtroendet, särskilt när de frågorna kopplas till våra lokala och regionala. Dock skulle jag gärna kunna önska mig en superkraft för resandet och om man någon gång skulle kunna få en så skulle jag utan ett ögonblicks tvekan välja teleportering 😉 .

Imorgon blir det förberedelser inför nästa vecka, som inläsning av handlingar och att packa väskan.

Ikväll är det första deltävlingen i melodifestivalen, eller mello som de flesta säger. Riktigt kul och de som känner mig vet att jag gillar schlager och hela tävlingen. Så de närmaste lördagarna är räddade 😉 . Nu är det dags att fixa lite snacks innan det börjar, grönsaksstavarna väntar.

Trevlig lördag!