Bonustid på en onsdag

God förmiddag från Bryssel, jag har en lugn dag idag så här mellan mötesdagarna. Istället för att flyga hem igår kväll för att sen flyga tillbaka hit idag (typ onödiga resor) så stannar jag kvar i Bryssel och deltar på utskottsmöte imorgon. Men oj så skönt det vore att få sova i egen säng. Det får vänta tills imorgon.

Den som väntar på nåt gott väntar oftast för länge och i onödan ??.

Igår blev det en lång mötesdag som slutade strax före kl 18 i en onödigt varm lokal. Men förutom det så var det intressanta frågor vi behandlade, som genomförande av den europeiska migrationsagendan, frågor som berör oss alla på olika sätt.

Därefter deltog biträdande chefen för enheten för laglig migration och integration från europeiska kommissionen i en diskussion om integration av migranter. Sen stod punkten om handlingsplan för skyddet av offentliga platser kopplat till terrorism och radikalisering på agendan, så det blev en dag med stora och tunga frågor.

När mötesdagen var över så var det skönt att promenera tillbaka till hotellet, byta om till mina nya träningskläder och gå ner till gymmet. Jag sprang på löpbandet och lyssnade på en ljudbok och det var en härlig upplevelse. Benen kändes pigga och flåset likaså, jag som har kämpat med löpningen så länge fick lite hopp. Det blev drygt en halvmil på löpbandet och jag kände mig glad och nöjd efteråt. Pepp!

Idag fick jag som sagt lite bonustid, så jag ska passa på att promenera runt i Bryssel nu mitt på dagen. Solen tittar fram och jag vill nyttja dagsljuset och samtidigt hinna se lite mer än möteslokalerna man annars finns i. Jag har en del jobb och inläsning att göra också, men det hinner jag med senare idag och på kvällen.

Om du vill se lite mer om min dag så är du välkommen att följa mig på instagram, jag lägger upp lite mer ögonblicksbilder på instastories. Vi ses där!

Trevlig onsdag!