Kanske är nåt på spåren

Då är jag i stort sett klar för sista mötesdagen i Bryssel för denna vecka, om en stund ska jag börja mötena innan det sen är dags att åka till flygplatsen för att flyga hem.

Det ska bli så skönt att komma hem och få sova i egen säng ikväll, även om det blir efter midnatt förutsatt att allt är i tid.

Det verkar bli en fin dag här i Bryssel, runt nollgradigt och ingen nederbörd. Fick just rapporter om att det var minus arton grader hemma nu, onödigt kallt om nån frågar mig. Men det lät som att det skulle bli mildare fram mot helgen och det låter ju bra.

Igår blev det en promenad runt i ett soligt men ganska kallt Bryssel, det var skönt att ha dunkappan faktiskt. Fötterna var lite möra när jag kom tillbaka, och jag såg att det blev lite drygt en mil totalt. Jag passade på att vila fötter och ben lite och jobbade undan lite, men på kvällen så gjorde jag en favorit i repris och bytte om till träningskläderna och gick ner till gymmet.

Det kändes så bra med ljudbok i öronen och pigga ben på löpbandet, så en timme senare var jag jätteglad över att löpningen funkade så bra. Jag kanske är nåt på spåren där ?.

Nu är det dags att stänga väskan och börja mötesdagen.

Trevlig torsdag!