Snart är det dags för nytt

Igår hade jag nog den bästa tisdagen hittills i år då jag hade förmånen att få jobba med riktiga proffs. Jag var glad och harmonisk hela dagen och kvällens jobbmöten gick som en dans. Vaknade nöjd och glad i morse också.

Jag fick jobba några roliga timmar tillsammans med Evelina Boström som stylade och fotade mig med kläder från Stylelevel. Alice Ågren gjorde underverk med hår och make-up. Sjukt kul att få bli ompysslad och fotograferad och inom kort kommer min webb här att få lite uppfräschning.

Evelina har en grym känsla för stil och bilder och är proffs ut i fingerspetsarna, varje detalj är viktig. Som skillnaden ett hårstrå på fel plats kan göra 🙂 . Jag njöt av varje sekund och bara att se människor som verkligen gillar det de gör är härligt. Umeå kryllar av duktiga entreprenörer och företagare som det är roligt att få jobba med.

Alice är verkligen en stjärna redan trots hennes unga år och det ska bli himla kul att följa henne i framtiden!

För mig som inte är bra på make up så är det extra kul att se kunskapen som Alice har!

Nu kliar det i fingrarna att få se resultatet och det kommer snart. Det får helt enkelt bli bloggens och webbens två-årspresent 🙂 . Här ser ni ett par förhandsbilder och jag blev verkligen glatt överraskad över mina mobilbilder!

Idag är det snart dags att promenera in till stan för dagens konferens och möten som jag har bokat in i samband med det. Jag ser fram emot en bra dag, det är många intressanta föredragshållare som ska tala och tillväxt är ett viktigt område förstås.

Trevlig onsdag!