Det bet rejält

Igår blev det en bra dag med full fart på Business Arena. Fastighetsbranschen är het och fortsätter växa här i Umeå, och det var bra diskussioner och föredragshållare som talade om aktuella saker. Bilden av norra Sverige, samarbetet mellan de norrländska städerna längs kusten och Östersund, digitalisering var några av gårdagens ämnen. Stora och viktiga områden för att vi ska fortsätta växa och vara ett relevant alternativ i norra Sverige.

Gårdagen var solig och bjöd på vintervackert väder som på ett vykort, men onödigt kallt med minus tjugo grader på morgonen. Det bet rejält i kinderna när jag promenerade till och från stan, men det var som sagt soligt och ljust länge så det får väl kompensera lite.

Det värmde också att höra många fina ord om mina nya profilbilder, även om det “bara” var ett litet smakprov med min egen mobilkamera som jag har visat än så länge. Riktigt roligt, tusen tack alla ni som har kommenterat! Jag ser verkligen fram emot att snart få det slutliga resultatet av min härliga tisdag och så småningom kommer ni att märka det här på bloggen också.

Vinter och kallt betyder också torr luft och igår så gjorde jag ett fynd för händerna som jag gärna bjuder på. Av en ren slump så började jag flytta på en tub i mitt sökande efter en annan liten burk när jag var in på Rituals i går eftermiddag, och så såg jag denna handscrub. Frågade en trevlig ung kvinna som jobbade där och hon tipsade om den.

På tuben står det “softening miracle hand scrub” och det stämde verkligen. Händerna blev himla mjuka och det känns kanske extra bra när det är kall och torr luft ute så här på vintern. Tips om du också får torra händer så här års 🙂 .

Om en stund är det dags att promenera iväg till jobbet och än verkar inte vintern vilja ge sig. Nåväl, så småningom blir det nog vår och sommar även i år 😉 .

Idag ska jag försöka hinna in till optikern på lunchen, jag får nog helt enkelt lov att byta glasögon snart, dessvärre avsevärt tidigare än jag tänkt men det kunde ju vara värre. Och så är det ju fredag imorgon och sen helg 😉 .

Trevlig torsdag!