Snart kommer slutresultatet

Då var det fredag igen och det ska bli skönt med helg snart. Är fortfarande varm i hjärtat av min härliga tisdag och fotografering. Det ska bli riktigt kul att få se slutresultatet och sen få jobba med bloggen och webben för en liten uppfräschning.

Här är en bild från plåtningen, en liten tjuvtitt där proffsiga Evelina Boström fotade och arrangerade!

Idag så väntar en heldag med samhällsfrågor, det är nämligen dags för upptakten av budgetarbetet för kommunfullmäktiges ledamöter. Så jag avslutar denna vecka i rollen som politiker och kommer att börja nästa vecka som detsamma då det är fullmäktige på måndag.

Igår kom äntligen beslutet om att den sista och kanske mest betydelsefulla delen av ringleden runt Umeå kan börja byggas. Två tredjedelar är redan på plats, men den sista som kallas västra länken har överklagats i omgångar och landade på regeringens bord för avgörande. Men igår så avgjordes det äntligen och nu kan byggstarten komma igång i år och allt bör vara klart 2021. Med tanke på att västra länken skulle varit klar 2013 så är det ju en rejäl försening. Glädjande besked för Umeå och luftkvaliteten i stan!

Nu ser jag fram emot att jobbveckan går mot sitt slut snart och att det sen blir en lugn helg hemma med Anders. Jag har inte ens en enda tanke på något som jag skulle behöva göra (eller ja, det finns ju alltid saker att ordna med hemma, men ni fattar) och det är riktigt skönt.

Nu är kaffet klart och frukosten ska inmundigas innan det är dags att klä sig varmt för att promenera till Nolia för dagens möten. Ska gå igenom nyhetsflödet också, nu när OS är igång och medaljerna har kommit nästan på löpande band så har det varit trevligt att vakna till sådana nyheter och se glada idrottare som har kämpat stenhårt. Guld- och silvermedaljer får vi aldrig nog av 🙂 .

Extra kul var det att se Kristoffer Jakobsen från Vittjärv i Boden komma sjua (!) i slalomen igår, i sitt första OS! Lite kuriosa är att jag har följt honom sen han var bara några månader, han och dottern har gått hela grundskolan i samma klass och hon har varit dagbarn där en period också. Riktigt roligt att följa honom i världscupen och nu på OS. Heja!

Trevlig fredag!