Nu börjar resultatet komma

Jag har ägnat helgen åt vila och avkoppling och det innebär även ett par besök på IKSU. Jag har sovit så gott när jag har haft möjlighet att träna och i lördags sprang jag en halvtimme på löpbandet och sen lite kompletterande styrka för överkroppen, och med en bra ljudbok i öronen så var det till och med roligt! ?

Min härliga tisdag med styling och fotografering bär jag fortfarande med mig och nu börjar slutresultatet från den dagen komma in.

Styling och foto: Evelina Boström; hår/make up: Alice Ågren; kläder och skor från StyleLevel

Idag är det heldag med samhällsengagemang, det är sista måndagen i månaden vilket innebär kommunfullmäktige här i Umeå. I februari är det i sedvanlig ordning Bolagsdagen på förmiddagen då samtliga bolag i kommunkoncernen redovisar aktuellt läge, redovisar det gångna året med de större händelserna samt tar upp några kommande större händelser av vikt.

Intressant att få en samlad redovisning, även om flera av oss har uppdrag i bolagsstyrelser och följer verksamheten på nära håll. Resten av de sedvanliga fullmäktigeärendena behandlas på eftermiddagen, så det blir med största sannolikhet en lång dag.

Det kliar i mina fingrar efter att få pyssla med underhåll av webben, men jag får ge mig till tåls. Kvällarna denna vecka får ägnas åt det i den mån jag orkar. Tur att jag inte har nån deadline för det, annat än att jag ser fram emot att få jobba med det ?.

Igår var jag peppad att gå iväg till IKSU för ett styrkepass, jag blev så inspirerad av att ha sett Stina Nilssons fantastiska OS-brons på tremilen. Vilket härligt OS det har varit för Sverige, många som har prickat formen och verkligen överträffat alla förhoppningar, det är bara att tacka för underhållningen!

För egen del nådde jag mitt mål med gårdagens pass, att vakna med känningar av träningsvärk ?.

Trevlig måndag!