Bonustid och internationella frågor

Jag är kvar i Stockholm ännu idag och det var faktiskt skönt att få lite bonustid igår när mina möten var klara. I vanliga fall så promenerar jag ju alltid direkt till centralen och Arlanda express för att sen flyga hem.

Det är alltid skönt att komma hem och sova i egen säng och så blir det ju lite senare i eftermiddag. Men när man ändå är kvar i vår vackra huvudstad så kan man ju passa på att få lite paus.

Så igår hann jag med ett besök i hotellets gym för ett pass lätt styrketräning och det var skönt att röra på sig lite också. När jag var klar så bestämde jag mig för att ta en promenad på söder, det hinner jag nästan aldrig med annars.

Det där med shopping är ju nåt jag inte är särskilt bra på, men jag slank in på akademibokhandeln och tänkte kolla lite. Jag unnade mig nya fina pennor, jag vet verkligen hur jag ska slå på stort ?.

Igår kväll tänkte jag blogga men fastnade faktiskt i mitt analoga skrivande, mina nya pennor väntade på att användas och de svarade helt upp mot mina förväntningar. Så när jag till slut tittade upp lite så var klockan typ läggdags, så därför kommer bloggen först nu.

Det var skönt att kunna få tid till planering och fundering och att låta tankarna få fritt spelrum samtidigt som jag hade tid att skriva. Kan inte låta bli att tycka att känslan av att skriva analogt ger en extra dimension, tror att det är för att det tar lite längre tid än att skriva på tangentbordet.

Idag, och även igår faktiskt, så är fokus på EU och internationella frågor. SKL anordnar årligen Internationella dagen och idag är det alltså dags för det. Temat är Delaktighet i EU – EU i valet.

När dagen är slut ska det som sagt bli skönt att komma hem till Umeå. Jag ser fram emot en lugn helg och att få mer tid för planering och lite hemmapyssel. Solen är ju vacker men gör ju också att man ser hur fönstren ser ut… ?

Trevlig fredag!