Bättre två timmar för sent än fyrtio år för tidigt

Åh så skönt det var att komma hem igår, precis som det alltid är. Flygplanet som skulle ta oss till Umeå från Stockholm kom från Köpenhamn, men hade fått något tekniskt problem så de fick byta maskin och vi fick en försening. Vi skulle egentligen landa strax efter kl 17, men jag var hemma cirka kl 19 så det var ju inte så dramatiskt. För min del är jag tacksam över att de tar alla tekniska problem på största allvar. Bättre att komma fram två timmar för sent än fyrtio år för tidigt.

Det blev en lugn kväll hemma i soffan och jag och maken kollade lite teve innan det var dags att sova. Vi tittade på Svenska nyheter på SVT och fick skratta en stund. Det påminde i formatet lite om Conan o´Brien som jag gillar. Humor som är intelligent och skarp utan personliga påhopp.

Vi klev upp i hyfsad tid, käkade frukost och kollade lite på Marcus Oscarsson på Nyhetsmorgon innan vi promenerade till Navet, det nya badhuset i centrum. Det blev motionssimning i en ganska lugn simhall. Vi hann lite före barnfamiljerna som vi mötte när vi var klara. För min del blev det en kilometer på 50-metersbanorna, skön och behaglig träningsform. Har jag tur så får man kanske känna av andra muskler i morgon 😉 . Skönt att få röra på sig lite efter mötesdagarna i Stockholm.

Om en stund kör vi ner till Övik för att hälsa på makens familj, så nu börjar det bli dags att käka lite lunch och göra sig i ordning.

Trevlig lördag!