Lön för mödan

Så där, då har jag faktiskt hunnit med det jag hade på min att-göra-lista för förmiddagen och det känns bra. Det är så där härligt vårkrispigt väder ute idag här hemma i Umeå, sol och lite blåst och några plusgrader gör att man får lite extra energi tycker jag. Lite grann så där typ hopp om liv att det blir vår och sommar även i år 🙂 .

Som jag trodde igår så blev det en tidigare morgon än vanligt för mig idag, men hellre det än att behöva jobba sent på kvällen. Jag hade min beskärda del av handlingar att gå igenom så jag var inte alls sysslolös om nån tänkte det 😉 . Det var faktiskt skönt att vakna tidigt imorse och känna av lite träningsvärk efter gårdagens lunchträning. Lite lön för mödan liksom. Idag får jag försöka få ihop lite steg istället, beroende på vilken gate det blir på Arlanda så får jag promenera lite extra och sen är ju flygplatsen i Bryssel ganska stor så där blir det också nyttiga steg. Lagom för idag tycker jag.

Pinterest tycker jag är ett bra ställe att hitta inspiration och ibland nya idéer och även emellanåt få sig ett litet skratt. Är du nyfiken så är du välkommen att kolla in Pinterest, vill du följa mig där så hittar du knappen för det högst upp på startsidan på min webb.

Om en stund är det dags att åka ut till flyget för att resa till Bryssel, så jag tänkte hinna äta lite lunch här hemma innan dess. Även om de har blivit mycket bättre på maten på SAS så är det ju ändå inte som att äta mat hemma. Jag ser fram emot att fortsätta läsa på mina flighter idag, just nu läser jag en bok och lyssnar på en annan så det blir till att välja. Min simultankapacitet lär aldrig bli så bra att jag kan lyssna på en bok och läsa en annan samtidigt 😉 .

Trevlig onsdag!