Fredag!

Äntligen fredag! Efter denna vecka som har varit mycket bra och rolig så blir det ändå riktigt skönt med en obokad helg för mig och Anders.

Dagen har varit solig och imorse promenerade jag till jobbet med ljudbok i öronen. Just nu lyssnar jag på Marcoeffekten av Jussi Adler-Olsen, det är Stefan Sauk som läser den. Jag tycker om att växla mellan olika genrer och både att läsa och att lyssna på böcker. På flygresan hem från Bryssel blev det klassisk musik i lurarna och en faktabok i händerna. Omväxling förnöjer 🙂 .

Jag har hunnit med nästan hela min att-göra-lista för dagen på jobbet och det känns bra. Den punkt som återstår är i stort sett klar, så mentalt känns det nästan som att jag blev helt klar. Jag hade en bokad tid hos polisen idag för att göra nytt id-kort och jag är mycket imponerad över hur smidigt det var med väldigt trevlig personal. Med en bokad tid tog det totalt fyra (!) minuter att betala, fota och skriva under. Överraskande snabbt. Gillas!

Idag avrundade jag jobbdagen med att göra några nödvändiga inköp tillsammans med maken. Solen värmer rejält och det är ju skönt och efterlängtat, men blommorna hemma torkar ut så mycket snabbare i och med det, så vi har idag köpt nya hissgardiner för att släppa igenom ljuset men minska värmen så de ska monteras upp under helgen.

Hemmapyssel är också skönt som omväxling till hektiska veckor med resor och uppdrag. Som sagt, omväxling förnöjer. Nu vankas det lite kaffe så här på kvällskvisten och kanske något avsnitt av en ny serie för oss på HBO, Billions. Underbart skönt att kunna koppla av helt och hållet hemma.

Trevlig fredag!