Perfekt lördag

Vilken bra start på helgen jag fick, vaknade utsövd och pigg och med en god kopp kaffe och nyheterna i kroppen så promenerade jag och Anders till Navet för att motionssimma. Det var inte så många där vid den tiden på förmiddagen och det var skönt att inte behöva trängas i banorna. Vi simmade en timme och gick sen hem. Riktigt behaglig motion faktiskt, det känns bra i kropp och knopp och framför allt ett ljuvligt sätt att börja helgen på.

När jag kom från simhallen så hade dottern hört av sig och undrade om vi skulle ses på stan för en brunch, vilket jag förstås och självklart ville. Så vi käkade gott och satt och pratade om ditt och datt en bra stund innan hon sen började jobba. Underbart!

Simningen gjorde att det kurrade rejält i magen så det var riktigt gott med en fräsch brunch!

Vi testade brunchen på Tonka här i Umeå och det var gott och fräscht. Mycket folk i omlopp i hela stan, kul med en levande stad som växer. Vårsolen skiner och det känns skönt att den också värmer rejält. Nu väntar jag bara på att snön smälter undan, cykeln är redan framme och gatorna är bara så det är ett gott steg på vägen.

Ljuset och våren gav lite inspiration till att köpa ett par ljusa byxor och nya sneakers i ljus färg också, man får göra vad man kan för att hjälpa våren på traven 🙂 . Det kommer också att bli en hel del promenerande framöver så det var kul att hitta ett par fina och bekväma skor.

Resten av lördagen återstår och inget särskilt är inplanerat utöver vila och avkoppling. Ljuvligt. Förberedelser inför nästa vecka och kontorsfix får vänta tills imorgon, nu ser jag fram emot att laga lite middag om en stund och umgås med maken i lugn och ro. En perfekt lördag helt enkelt.

Trevlig lördag!