En helt vanlig onsdag

Igår kväll landade jag hemma senare än tänkt på grund av försening på sista planet. Inget att hetsa upp sig för såklart, det gagnar ju ingen. Jag lyssnade på min ljudbok och försökte koppla av en stund istället. Men oj så skönt det var att få lägga sig i egen säng strax efter midnatt!

Jag somnade fort och har sovit mycket bra. Tog mig en liten sovmorgon och började sen jobba vid åtta som vanligt. Solen har lyst vackert hela dagen och det är inte så länge sen det blev mörkt på kvällen, ljuvligt att dagsljuset dröjer sig kvar längre för varje dag.

På lunchen idag har jag varit och hämtat ett tangentbord till min iPad som jag äntligen tog mig för att beställa. Jag har velat fram och tillbaka länge om jag skulle behöva ett sånt egentligen, men nu när jag har hunnit använda det ett tag så är det ju himla mycket smidigare att skriva med.

Det väger nästan inget och är ett praktiskt tillbehör, särskilt på resande fot. Datorn använder jag mest när jag är hemma, men att paddan och datorn är synkade är smidigt. Slipper extra tjorv med att komma ihåg var filer eller annat finns när jag kommer åt dem från mina olika enheter. Sånt gillas!

Ikväll har jag umgåtts med dottern och haft massor av bra samtal. Så härligt att ha vuxna barn som är på god väg in i ett etablerat vuxenliv. Det är också lättare att hålla tätare kontakt tack vare olika sociala medier. Och roligt!

Snart väntar en date med John Blund, bloggen blev senare än vanligt som ni märker men familjen fick prio ikväll. Det väntar en stund i tevesoffan med maken först, känns lyxigt att få tid till det.

Trevlig onsdag!