Söndag

Idag har det varit himla skönt att inte ha en enda tid att passa och verkligen kunnat ta dagen som den kom. Det har varit vackert och soligt väder, så på förmiddagen tog jag och Anders på oss löpardojorna och gick en långpromenad.

Det var inte så varmt i luften än men solen värmde och det är ju skönt. När vi kom hem igen strax efter lunch så slog jag mig ned i soffan och stickade vidare på ärmarna till tröjan åt dottern. Det är tur att jag inte har någon deadline på den för det har dragit ut längre än vanligt på tiden att bli klar med den.

Jag ska nog ägna kvällen åt att fortsätta med stickningen och kanske finns det något intressant att kika på samtidigt på teve. Idag valde jag att laga en pizza till middag åt oss här hemma och det blev faktiskt riktigt gott. Mozzarella är en god ost och på pizzan blev det extra smarrigt.

Solen skiner och jag har lite lust att ta en kort kvällspromenad, vi får väl se om det blir så eller inte. Jag fortsätter med att inte planera mer än så denna lediga söndag som också är den sista i april.

Trevlig söndag!