Blommigt

Idag och imorgon jobbar jag i vår vackra huvudstad och när dagens jobb var klart så ville jag få lite frisk luft och röra på mig lite, så jag tog en promenad i centrala Stockholm.

Det har varit en mulen och lite kylig dag men det var ändå fullt av folk i Kungsträdgården där de vackra körsbärsträden står i full blom. Många var turisterna och andra som samlades under träden, vilken fin attraktion!

Det blev en tidig morgon idag, väckarklockan ringde tio i fem och det kändes som att jag nyss hade somnat. Så var det ju förstås inte men det är inte utan att jag ser fram emot att göra en tidig kväll.

När jag hade promenerat till Kungsträdgården så vände jag tillbaka och kände några regnstänk, så jag gick in på Hemköp och hittade en färdig sallad med räkor som jag köpte. Det kändes lagom mycket till kvällsmat och jag lyxade till det med en påse 88:an också. Trots att det bara är onsdag ?.

De godisbitarna smakar faktiskt som glassen 88:an som är en av mina favoriter. Mums!

Imorgon väntar ytterligare en jobbdag i Stockholm men sen ska det bli så skönt att komma hem. I skrivande stund så är det ingen fler resa de kommande två veckorna och det ska bli skönt att få lite sammanhängande tid på hemmaplan.

Jag är tacksam över att jag vanligtvis inte brukar ha några svårigheter att sova på nya ställen, och ikväll känns det som att det definitivt inte kommer att bli svårt att somna. Men först blir det nog lite teve och/eller läsning, återstår att se vad jag orkar med.

Trevlig onsdag!