Bistro Le Garage, löpning och politik

Igår landade jag här i Umeå enligt tidtabell med SAS och det blev några minuter hemma för att byta om och sen cykla iväg direkt. Vi avtackade en av kollegorna som har gått vidare till annat med en bit mat tillsammans på Bistro Le Garage på Umedalen.

Underbart god mat, det blev inga bilder på dem för jag var megahungrig vid den tiden 🙂 . Men det var vit sparris med lågtempererat ägg och forellrom till förrätt och jag provade en äppelmust till det som var jättegod, inte alls så söt men mycket smakrik. Passade riktigt bra till sparrisen. Sen blev det fisk till huvudrätt, halstrad gös med grön sparris, ostronskivling, jordärtskocka och smörad kycklingbuljong med tryffel – och det var jättegott! Nästan så att jag ville slicka tallriken 😉 . Till det provade jag Rudenstams Vitvinbärsdryck som var lite mousserande och inte alls söt (som läsk annars är).

Det var skönt att cykla både dit och hem, det kändes lite längre när jag cyklade dit men det berodde nog på att det var lite uppför stora delar av vägen. Men lite drygt 6 km enkel väg blev en bra cykeltur. Hemma ganska tidigt ändå, men det kändes välbehövligt att få pusta ut i soffan och kolla lite på Let´s Dance.

Idag var det ännu en dag med fantastiskt väder och jag bytte om till träningskläder på morgonen, kollade lite Nyhetsmorgon på TV4 och snörade sen på mig löpardojorna och satte igång en ny ljudbok. Sen blev det halva broarna runt i ett skönt löpartempo och knappt fem kilometer senare var jag hemma igen.

Eftermiddagen har ägnats åt politik och förberedelser inför valet, skönt att kunna vara utomhus för det jobbet i alla fall. Inom kort kommer ni att få se vad jag har sysslat med idag 🙂 .

Dottern och hennes sambo jobbar långpass idag så jag hade tur och fick vara en stund med denna lilla sötnos på kvällskvisten. Bus och mys med Sigge som växer och mår gott. Riktigt gosig mellan buset 🙂 . Dock var det en utmaning att få till en bild på honom, det blev ett gäng som fick raderas i mobilen. Det där med att sitta stilla en stund är inte alldeles självklart för en liten kissemiss.

Nu väntar avkoppling och en slapparkväll hemma. Det känns som att jag har gjort mig förtjänt av det och förberedelserna inför kommande vecka får vänta tills imorgon.

Trevlig lördag!