Både digitalt och fysiskt

Vilken härlig kväll det blev igår, på sen eftermiddag när jobbet var klart så gick jag och Anders på en långpromenad i ett varmt och soligt väder. Det blev en promenad på ungefär två timmar, vi gick längs Umeälven upp till Backens kyrka och sen hem igen. Man vill verkligen ta vara på såna kvällar och när vi kom hem igen och hade ätit så kändes det lättare att fortsätta med annat jobb vid datorn.

Morgonen började idag med mulet väder och jag hörde ett antal studenter sjunga på sin väg till sina skolavslutningar med studentmössorna på och med fina kläder.

Imorgon åker jag till Stockholm för terminens sista möte på SKL (Sveriges Kommuner och Landsting), så dagen har jag ägnat åt att hinna jobba undan det som behövdes. Jag tycker alltid att det är skönt att kunna rensa bordet, även om det är i datorn, men mer känslan av att inte ha så mycket att-göra-grejer som ligger och väntar. Jag har också förberett lite av det som jag ska göra när jag är tillbaka igen efter sommarsemestern, för min del är det lättare då att gå på ledighet och koppla bort.

Jag har inte provat detta tidigare men det var riktigt gott, smakade som Piggelin ?

På lunchen idag så hann jag med en löpsväng och sen en snabb dusch innan eftermiddagens jobb. Idag avslutades jobbdagen med en trevlig stund med kollegorna, det var dags för gruppfotografering och en liten utmaning att vi alla var tysta samtidigt en stund ?.

Men som sagt, vi hade trevligt tillsammans i slutet av jobbdagen. Under kvällen så har jag läst en av mina nya böcker och jag tycker verkligen om känslan av att ha flera böcker som är olästa och väntar på mig, både digitalt i paddan och i form av fysiska böcker.

När jag är ute och springer så vet ni att jag brukar lyssna på ljudböcker och det funkar verkligen bra för mig. Så för en stund sen så klickade jag hem tre nya ljudböcker (det kommer ju en sommar med förhoppningsvis många och kanske även längre löprundor) och jag ser fram emot att fortsätta lyssna på bra böcker.

Nu är en väska packad för morgondagens resa till Stockholm och det är snart dags att knyta sig, men först en stund vid teven tror jag.

Trevlig tisdag!