Walk and talk

Vädret fortsätter att bjuda på fin sommarvärme och igår när jobbet var färdigt så blev det ännu en långpromenad längs Umeälven med maken. Vi summerade tolv kilometers promenad när vi kom hem och kände oss nöjda med det. Jag gillar att promenera dels för alla bra samtal som blir av, dels för att det är ett skönt sätt att hålla igång både kropp och knopp på. Det är ju inte utan anledning så många rekommenderar promenader i kombination med möten. Walk and talk brukar man ju framhäva som en bra kombo. Det funkar mycket bra för mig och Anders i alla fall :).

Jag har haft förmånen idag att få bli rejält ompysslad av Anna på Art by Wixners och det var en efterlängtad stund och känns bra att få lite ny färg i håret inför den stundande sommaren och semestern.

Jättenöjd med lite färg i håret inför sommaren!

För mig som alltid haft absolut spikrakt hår så är det lite intressant att se hur håret ändras lite med åren, det är faktiskt lite tendens för att det ska bli vågigt (!) eller i alla fall så går det att få till lite fall om man jobbar med det. Ovanligt men kul tycker jag. Dock är det ju lite ödets ironi med tanke på hur man kämpade med permanenter på 80-talet och verkligen ville få till fina lockar i håret, och nu när man många många år senare har accepterat ett rakt hår, så börjar det locka sig litegrann 😉 .

Det är ju lite kul med omväxling ibland och att man kan ändra lite grann i alla fall.

Idag har det också varit fint väder och på lunchen så blev vi bjudna på fräsch mat hos vännerna Marianne och Kent, riktigt trevligt och roligt att kunna få tid för goda samtal med vänner.

Gott med kaffe på maten ute i trädgården! 

Igår kväll när vi promenerade genom stan så pratade jag med dottern som sa att vi gärna kunde komma förbi och hälsa på senaste tillskottet i deras familj, Nisse. Det kanske är på sin plats att berätta att Nisse är en liten söt svart kattunge 😉 . Sigge och Nisse håller som bäst på med att bekanta sig med varandra och det är säkerligen lite rangordnande kvar innan de blir brorsor på riktigt. Kul att hälsa på dem och titta på söta kattungar hur som helst.

Resten av kvällen idag kommer nog att gå i vilans tecken, när man börjar koppla av och varva ner så känns det att våren har varit intensiv och hektisk. Bokläsning eller någon serie på teve känns alldeles lagom ikväll. Imorgon hoppas jag på träning, återstår att se i vilken form. Jag kommer på mig själv numera med att se fram emot löpning och den känslan är alldeles extra trevlig och gör mig glad.

Det får bli morgondagens överraskning helt enkelt 🙂 .

Trevlig tisdag!