Grattis till vinsten och god hälsa

Denna vecka jobbar jag i Almedalen på Gotland och det är intensiva men bra dagar här. Det är optimala tillfällen att få till många bra möten och samtal med nyckelpersoner inom aktuella områden. Dessutom är det trevligt att träffa många vänner och bekanta från hela landet som finns inom många olika sektorer i samhället.

Jag försöker få några stunder av lite lugn och ro emellanåt, det är många kortare möten som det är bra att få möjlighet att summera innan man går vidare. Botaniska trädgården här i Visby bjuder på en lugn oas och har en blomsterprakt som är värd att hinna titta på.

I går morse hann jag med en morgonjogg längs havet och den energin räckte till hela dagen. Senare på dagen och eftermiddagen blev det ganska kallt och blåsigt, så jag var glad att jag hade packat ned dunjackan. Paraplyet kom också till användning, men idag ser vädret bättre ut.

I söndags kväll så fick jag möjlighet att träffa och prata med partivännen Michael Fridebäck, som vann Biggest Loser 2017. Vi hann förstås med att prata om ett gemensamt intresse – idrott och hälsa. Och självklart fick jag gratulera honom även ”live” till hans fenomenala resa mot bättre hälsa som dessutom gav honom vinsten i tävlingen Biggest Loser. Heja!

Om du vill få bra inspiration till att förbättra din egen hälsa och träning så kan jag varmt rekommendera att följa honom i sociala medier. Det ger bra pepp som kanske mest behövs de dagar det känns lite mer motigt. Men du vet ju, man ångrar ju aldrig ett träningspass efteråt ?.

Det blir ganska långa dagar här, så om jag inte hinner med bloggen under dessa dagar så vet ni att jag kommer att göra några reflektioner när jag är hemma igen på fredag kväll. Just nu blev det en liten paus mellan två möten så då fick bloggen lite uppmärksamhet av mig ?.

Senare i eftermiddag lär nog Almedalen såväl som stora delar av fastlandet stanna upp en stund för att heja på Sverige som möter Schweiz i fotbolls-VM. Det känns spännande redan nu ?⚽. Det är bara att hålla alla tummar som går för det svenska laget, som redan nu har kommit långt i turneringen. Men än ser vi fram emot några matcher till ?. Heja Sverige! ????.

Nu är det dags att promenera iväg till nästa möte och sen se om man får till en lunch innan eftermiddagen.

Trevlig tisdag!