Det finns mycket att se fram emot

Igår råkade jag och maken pricka in rusningstiden på gymmet, men vi hade i alla fall lite tur som kom några minuter innan det blev trångt så vi haffade varsitt löpband. Jag hade inte riktigt ställt in huvudet på löpning, men jag tänkte att jaja, allt är ju bättre än inget. Men så var jag inne i upplösningen av min ljudbok och samtidigt kändes kroppen pigg och benen fräscha, så jag var mer än nöjd när jag klev av löpbandet en timme senare och kunde räkna hem sköna tio kilometers löpning.

Så vansinnigt skönt det var, både under löpningen (tro det eller ej 🙂 ), men framför allt efteråt. Kvällen ägnade jag åt inläsning av handlingar inför kvällens möte med nya styrelsen för Upab, telefonsamtal och stickningen.

Idag har jag fortsatt med avvecklingen av mig själv från jobbet och det tar faktiskt lite mer tid än jag trodde, men nu är det inte mycket kvar. På förmiddagen idag så var det gofika med kollegorna på jobbet och så fick jag en jättefin blomma av dem.

Jag tycker att den var jättefin, tack så mycket! På bilden syns inte den lilla tomten och ängeln, men de var så söta. Det blir extra bra då ytterkrukan passar perfekt ihop med en annan jag har i samma serie, så det var nästan som en tanke där 🙂 . Bilden gör inte blomman riktigt rättvisa, så ni får använda fantasin och tänka att den är ännu finare här hemma hos mig. Jag gillar ju snittblommor också, men har också lätt för att få känslan av att jag inte hinner titta på dem tillräckligt mycket innan de vissnar, så därför har jag alltid tyckt om suckulenter och gröna växter.

Men julblommor har alltid haft en särskild plats i mitt sinne, amaryllis är ju alltid så vackra. Hyacinter har jag slutat med sen många år då de alltid förr har doftat ganska starkt och många i familjen börjat nysa och få huvudvärk. Då är det ju så klart inte värt det. Numera kanske de inte doftar lika mycket, vad vet jag, men nu har det blivit en vana för mig att titta på dem på affären men inte köpa med mig dem hem. Men amaryllis…

Fast i år så har tiden gått så fort så att jag har inte riktigt hunnit med att köpa amaryllis som jag brukar göra innan första advent. Helt plötsligt är det snart tredje advent och sen blir det julsemester. Men i januari igen så väntar ju tulpanerna när julen har städats bort till tjugondag knut, så det finns ju mycket att se fram emot!

Trevlig tisdag!