Bästa starten på det nya året

Nu har det nya året börjat och det gjorde det på bästa sätt här nere i solen och värmen. Jag och Anders skickade gott nytt år-hälsningar till alla vänner innan vi gick iväg för en god middag tillsammans.

Många glada människor i omlopp hela nyårsaftonen och vi såg helt magnifika fyrverkerier. Till och med jag som inte är så förtjust i fyrverkerier och verkligen ogillar smällare blev imponerad ??.

Min efterrätt på nyårsafton var vacker, god men framför allt alldeles för stor ?. Så synd att behöva lämna god glass, men det fick verkligen inte plats mer efter grillade räkor ?.

Vår semester har varit så välbehövlig, efterlängtad och behaglig.

Varje morgon (ja faktiskt ??) så har vi börjat med en långpromenad och nu när semestern lider mot sitt slut så summerar vi totalt drygt 120 km gång! Det är i alla fall jag jätteglad över.

Vi har sett solen gå upp och ned varje dag och fått många timmar dagsljus varje dag, det är nog det jag har längtat allra mest efter under den mörkaste delen av hösten och vintern.

Det har också blivit rekordmycket bokläsning för min del, det återkommer jag nog till senare. Igår köpte jag och laddade ned denna bok som verkar vara bra. Det väntar en ganska lång flight hem, så det finns tid att läsa ännu mer.

Om en stund är det dags att ta på jeansen och stänga resväskan, men innan dess så blir det en liten stund till i den värmande solen.

Jag är skönt utvilad och ser fram emot allt som komma skall med mina nya uppdrag och det ska bli kul att få ta sig an politiken på heltid igen. Det var ju åtta år sen sist jag hade förmånen att få ägna mig åt politik på heltid, via mitt uppdrag som riksdagsledamot. Tiden går fort!

Hemma väntar handlingar och förberedelser inför nästa veckas uppstart och det är peppande! På återhörande från hemmaplan ?

Trevlig onsdag!