Vackraste huvudstaden både på morgonen och kvällen

God morgon från vackraste huvudstaden som idag bjuder på ett strålande solsken och det var en skönt att vakna upp till detta. Jag åkte till Stockholm igår morse och började mötena direkt jag anlände till SKL.

Det är stort fokus på EU-frågorna för min del och även likaså idag, jag jobbar i EU-beredningen här på SKL och igår hade vi mycket bra informationer, diskussioner och överläggningar om stora frågor som aktuellt kring läget i asylfrågan, men även en riktigt bra överläggning om desinformation och fake news.

Idag är det fortsatt fullt upp med möten från tidig morgon och det är riktigt trevligt att dels träffa alla partivänner från hela landet, dels att diskutera aktuella frågor i en moderat kontext. Så kul att få många nya tankar och ideér med sig hem!

När gårdagens möten inklusive kvällsmötet var klart igår så gick jag och Anders genom stan för en kvällspromenad. Det var skönt att få röra på sig lite efter en lång dag och ni ser här på bilden vilken vacker kväll det var igår.

Stockholm är verkligen fint och särskilt denna tiden på året. Ju fler huvudstäder jag besöker, desto vackrare tycker jag att vår egen är.

Ikväll tävlar Sverige med John Lundvik i semifinalen i Eurovision så för min del blir det att hålla tummarna och hoppas att jag orkar hålla mig vaken för att se hela semifinalen. Imorgon är det Moderatkvinnornas stämma här i Stockholm och där är jag ombud, så denna vecka blir det en längre vistelse här i stan än vanligt.

Jag packade ner löparskorna så min ambition är att hinna med en löpsväng senare i eftermiddag när alla möten är avklarade, och om vädret håller i sig så blir det ju superhärligt.

Trevlig torsdag!