Invald som ny ledamot i Moderatkvinnornas nationella styrelse!

Idag har jag fått det fina förtroendet att bli invald som ny ledamot i Moderatkvinnornas nationella styrelse i ett soligt och vackert Stockholm!

Jag är så glad över möjligheten att än en gång få bidra i Moderatkvinnornas nationella styrelse, jag jobbade i den styrelsen 2005-2011 varav som andre vice ordförande 2009-2011.

Sen jag engagerade mig i Moderaterna 2002 så har trygghetsfrågor och jämställdhet varit ledande för mig. Orättvisor som beror på vilket kön man har är oacceptabla.

Att kunna röra sig fritt i samhället utan att vara rädd, oavsett om du är kvinna eller man, är grundläggande rättvisefrågor. Jag vill se tuffare tag mot kriminella. Jag har tidigare jobbat med jämställd stadsplanering i många år med fokus på belysning och trygghet för att skapa städer och platser som är funktionella och trygga.

Nu fortsätter Moderatkvinnornas stämma och det är så inspirerande och energigivande att diskutera politik med moderata kvinnor från hela landet!

Trevlig fredag!