Med lite vilja och god planering

Idag vaknade jag med en bra känsla i kroppen och efter att ha jobbat undan litegrann på min kvarvarande att-göra-lista så bytte jag om och gick ner till gymmet på Iksu plus. Vilan som jag haft under helgen har gett resultat för idag fick jag till ett riktigt bra pass, ett sånt som ger både pepp och mer träningslust.

Det blev ett pers på halvmilen och sen så satsade jag på intervaller med hög fart och tro det eller ej, det var så roligt! Just det är ju något som jag aldrig trott att jag skulle säga. Nånsin 🙂 . Men kompletterat med corestyrka och sen en djupstretch, så var det med ett leende som jag gick hem sen. Helt fantastiskt roligt faktiskt!

Det är precis därför som träningen i sig själv blir en belöning när man uppnår detta. Så nu är jag riktigt pepp på att lägga upp en träningsplanering efter jul för att kunna klara av halvmaran i maj. Det blir förstås en rejäl utmaning men jag visualiserar att jag korsar mållinjen i Göteborg 🙂 . En annan utmaning kommer att bli att få plats med planering av träningen i almanackan, men det ska nog också gå hoppas jag.

Alla har ju lika många timmar på dygnet och en timme är ju fyra procent av det, så med lite god vilja och planering så ska det nog funka. It´s not about having time, it´s about making time. Prioriteringar förstås, vilket kan vara tufft att göra men ofta helt nödvändigt. I många olika sammanhang.

Det har faktiskt varit skönt med en lite lugnare dag, återhämtningen behövs verkligen. Jag har snart kommit helt i kapp med sånt som har fått ligga på väntelistan jobbmässigt och sen ser jag fram emot julen med nära och kära. Förutom ett sammanträde om infrastruktur som väntar denna vecka, så tänkte jag hinna med ett besök hos frissan och så slå in de sista julklapparna förstås.

Trevlig tisdag!