40 dagar kvar tills vi får ordning på Sverige igen

Vilken härlig start det blev med valupptakten med Ulf Kristersson igår på Rex här i Umeå!

Mer än fullsatt och flera laddningar med extra stolar kom in i lokalen och många av oss stod längs väggarna för att delta i ett välbesökt Town Hall där Ulf inledde kort med de stora dragen och lämnade sen resten av tiden till frågor från publiken.

Många bra frågor kom från publiken i allt från livsmedelsförsörjning, skogen och naturtillgångar, psykisk ohälsa, pensioner till höga bränslepriser och att det har blivit dyrt att vara svensk.

Moderaterna har politiken för detta och är väldigt måna om att få möjligheten att få genomföra detta för att få ordning på Sverige igen. Trots alla allvarliga problem som vi ser varje dag som dödliga skjutningar, kriminalitet, elförsörjning och elbrist, så vet vi också att det inte är någon självskriven utveckling. Det går att vända.

Idag är det 40 dagar kvar till valet. Det går att vända utvecklingen och vi måste göra det. Men fyra år till med Socialdemokraterna och deras stödpartier är inte vägen framåt, mer av samma som vi har sett de senaste åtta åren är inte lösningen.

Igår var det många som stannade kvar och ville få en chans att prata med Ulf efter att det öppna mötet var slut, det vittnar om ett stort intresse och engagemang för aktuella samhällsfrågor. Det är dags att få ordning på Sverige igen.

Trevlig tisdag!