Handbromsen är släppt

Det märks verkligen att vi har släppt handbromsen och nu kör mer eller mindre för full fart, och med 38 dagar kvar till valet så kommer vi att göra allt vi kan för ett maktskifte på nationell, regional och lokal nivå.

Det är dags att få ordning på Sverige helt enkelt. För min del kommer tiden fram till valet förstås mest att handla om politik, även om jag ska försöka hinna med rörelse och motion också. Mest för att orka med tempot som redan nu är högt. Men också för att jag verkligen tycker om att röra på mig, gärna utomhus.

Under sommaren har jag växlat mellan yoga, styrketräning och promenader, det är en mix som jag trivs med. Hittills har jag inte haft möjlighet att cykla i skogen, men kanhända blir det mer tid för det senare i september. Omväxling förnöjer!

Det här är en vy som jag verkligen tycker om!

Ni vet ju att jag tycker om att skriva, så jag ska försöka ta mig tid för bloggen så mycket jag kan. Det är också ett av många sätt att träffa väljare och jag uppskattar att det finns många olika plattformar för kommunikation. Ni hittar mig såklart även på Twitter, Facebook och Instagram, varmt välkommen att följa mig där.

Rubriken för min blogg är som ni vet “från min horisont med mitt perspektiv” och så kommer jag att fortsätta skriva, helt enkelt det som är aktuellt för dagen och sånt som berör mig och mina intressen.

Jag skrev ju tidigare om dessa böcker av Lars Wilderäng, Drönarhjärta som jag rekommenderar varmt om du vill ha spännande läsning. Jag började i tisdags kväll med uppföljaren, Kungshjärta, som faktiskt är ännu mer spännande hittills. Det är sån läsning som jag verkligen kan längta till och se fram emot att ha innan det är dags att sova. Mycket bra helt enkelt!

Trevlig torsdag!