Maratontempot övergår snart till spurt

Lördag och idag inleds Stora Nolia i Piteå, där bland annat mina föräldrar jobbar med sitt företag. Det ska bli spännande att se om mässorna kommer tillbaka igen som före pandemin eller hur det kommer att bli. Man har komprimerat mässan till färre dagar, det kanske är bra på sikt. Utvärderingen får väl visa det framöver.

Fördelen med att mina föräldrar jobbar på mässan är att vi har fått förtroendet att vara hundvakt några dagar och det är ju hur mysigt som helst. Både jag och maken har genom åren haft flera hundar själva och det är ju svårt att inte bli hundsugen igen. Men det måste ju såklart passa in och ihop med jobbet, och nu när många möten har återgått till fysiska igen efter pandemin så medför ju det en hel del resande för min del.

Men visst är det mysigt med hund, så kanske det ges tillfälle för det lite framöver. Så för tillfället får vi passa på att gosa maximalt med Milo, och det är ju snarare svårt att låta bli 😉 . Söt som socker och väldigt charmig och mysig.

Det verkar ljusna ute och inte regna fullt lika mycket just nu, så förhoppningsvis lättar det snart. Annars blir det en lugn lördag hemma, det är skönt tycker jag. Med 36 dagar kvar till valet så kretsar i stort sett allt jobb kring det och vi har ett tydligt fokus framåt. Men det gör ju att man får hitta stunder av avkoppling också för att orka ett högt tempo. Vi har haft maratontempo länge, och alldeles snart är det dags för spurten.

Trevlig lördag!