Stunder att spara

Söndag och med 35 dagar kvar till valet så har vi nyss avslutat kretsstyrelsemöte med Moderaterna i Umeå. God stämning och högt tempo i valrörelsen var sammanfattningen därifrån.

Idag har jag blandat förberedelser inför den kommande veckan med några längre hundpromenader med Milo, på morgonen såklart men på förmiddagen valde jag en lång promenad i skogen.

Farligt söt hundkompis 🙂

Det var fint väder och skön temperatur på förmiddagen, så vi promenerade en längre sväng och testade några blåbär också som bonus. Mysiga stunder att spara i minnet och ta fram en gråkall novemberdag.

Jag har både hunnit med lite inläsning för den kommande veckan och några varv på stickningen också under eftermiddagen. Balansen är viktig för mig som ni vet, och kanske i synnerhet nu när det är valrörelse varje dag. 35 dagar kvar och från ett ganska högt tempo redan så skruvar vi nu upp aktivitetsnivån ytterligare.

Trevlig söndag!