Äntligen fredag

Veckan har avslutats med mycket att göra. Inleddes dock med en hel del datatjafs, lösenord på jobbdatorn som måste bytas efter ett par månader och nu var det dags igen. Vanligtvis brukar det funka utan mankemang, men inte idag. Sannolikt beroende på att jag hade en hel del att göra tänker den konspiratoriska delen av mig 🙂 . Nåväl, efter en dryg timmes härjande med nya lösenord så hade jag efter tre olika nya lösenord fått det att funka. Då börjar uppkopplingen att tjafsa…

Lagom till fikat så fick jag igång det, och hann precis göra klart några uppgifter i kommunens system innan det var dags att kliva in i politikerrollen för ett par timmar. Styrelsemöte med Upab (Umeå parkering AB) fram till lunch och sen snabbt hem och byta om för ett pass total training på IKSU plus, som bara ligger tre minuter med cykel hemifrån oss. Ingen onödig ställtid där alltså 🙂 . Därefter hem för en snabb dusch och lunch innan eftermiddagens arbete tog vid. Känner mig nöjd över att ha hunnit klart med en hel del uppgifter och är nu redo att ta helg tänkte jag.

 

Fredag minioner

Dessa små minioner får mig alltid att dra på smilbanden 🙂

Imorgon är det dags för Umeå universitets årshögtid som jag och Anders ska delta på, precis som vi brukar göra både höst och vår. Det brukar vara trevliga tillställningar och garanterat blir det inget undantag från det imorgon. Mer om det senare.

Ikväll blir det en lugn kväll hemma, ser när man har varit borta att städningen blivit försummad, men… inte ikväll 🙂 . Tänker att dammråttorna säkert ligger kvar tills imorgon också. Åtminstone brukar de göra det. Nu blir det att fundera på vad man ska göra för middag, ska kolla i kylen och frysen och se vad det blir för något. Ingen direkt inspiration än, men det får väl ge sig.

Trevlig fredag!