Tänk om

Summerar en behaglig ledig helg samtidigt som jag kollar lite teve, just nu är det “Tänk om” med Fredrik Lindström på SVT. Intressant sätt att titta på hur allt kunde ha sett ut om inte om hade funnits, historia är kul.

Igår var det vårpromovering på Umeå universitet där jag och Anders i sedvanlig ordning deltog. Riktigt trevlig middag med många bra samtal med intressanta personer. Jag lär mig alltid något nytt och det gillar jag. God mat och dryck, precis som vanligt. Det blev även ett par danser med maken efter middagen innan vi åkte hem. Man får passa på när det erbjuds dans 🙂 .  Innan högtidligheterna cyklade jag in till stan för några ärenden, gjorde bort det direkt när affärerna öppnade på förmiddagen. Gjorde ett besök på Ingrids underkläder och fick fin service där. Dessutom snabbt och smidigt, tror jag avklarade mina affärer där på mindre än tio minuter.

Söndagen har gått i lugnets tecken, lite hemmapyssel, en cykeltur till Ica för att handla mat, tanka bilen och så avslutade jag dagen med ett par träningspass på Iksu. Ikväll blev det bodycombat och därefter zumba.

Zumba

Inte för att jag var trött idag, tvärtom ganska utvilad, men bilden var lite kul 🙂 

Det var riktigt kul, först ett riktigt högintensivt konditionspass bodycombat med sparkar och slag, för att sen växla “mode” och dansa en timme. Det var ganska länge sen jag körde danspass och det blir nog fler gånger ganska snart. Jag kände att dansen återvände i sinnet och en timme kändes inte ens som träning, bara kul. Lite ringrostig första låten, men sen var det som att kroppens muskelminne tog över och det var bara att följa med och dansa. Kul!

Nu blir det Agenda innan John Blund tar över.

Trevlig söndag!