Full gas

Måndag

Nu skulle jag verkligen önska att sommaren och framför allt värmen skulle komma på riktigt. Soligt och ljust, men så är det inte varma vindar och lite blåst. Burr. Tur att jag både valde jeans och kofta idag för på jobbet i korridoren är det verkligen inte varmt. De har stängt av värmen för några veckor sen för att spara energi. Tänkte åka och köra ett kort träningspass på lunchen, men det hanns inte med. Jag får kompensera med en längre cykeltur till eftermiddagens ledningsgrupp och hoppas på att det inte blåser så mycket då.

Ikväll är det gruppmöte inför fullmäktige och det första som jag missar pga jobb ikväll. Nåja, jag är trygg med att alla partivännerna fattar gemensamt kloka beslut ändå. Idag presenterar vi moderaternas budgetförslag för ett starkare Umeå, mycket arbete som är gjort inför det. Mer om det senare.

Jag har gjort klart det mesta pysslet inför fredagens studentfirande för sonen, i alla fall planerat för vad som återstår. Måste försöka hinna med det sista fixet också mellan jobb och kvällsmöten denna vecka. Ska verkligen bli skönt med semester, även om det är tre veckor kvar tills dess. Just nu känns det som att alla gasar på för fullt för att hinna med allt möjligt innan midsommar. Veckan därefter är just nu ganska lugn och det brukar vara en bra tid med lugn och ro för att hinna städa upp i datorn och jobba med förberedelser inför hösten. Men det är ett tag kvar tills dess och just nu är det bara att dra efter andan och köra på. Lunchpaus är bra, snart dags att dra igång jobbet igen.

Trevlig måndag!