Stockholm i dagarna två

Både igår och idag är det möten på SKL, Sveriges Kommuner och Landsting. Morgonen började med sedvanligt gruppmöte med genomgång av ärenden inför de olika beredningarna och styrelsen. Det är alltid intressant att både lyssna på och delta i överläggningarna med vänner från hela landet.

Igår kväll hade vi vår partiledare Anna Kinberg Batra på besök och hon diskuterade aktuella frågor med oss under gruppmötet på kvällen. Det blev en bra diskussion och efter mötet fortsatte vi samtalet över en bit mat. Mycket intressant och stimulerande att få möjlighet diskutera politik med henne tycker jag.

Dagen är fylld av möten och ikväll är det dags att flyga hem till Umeå. Det är lite gråmulet här i Stockholm idag och jag hoppas att det inte regnar på eftermiddagen när det är dags att promenera till centralen. Jag tycker att det är skönt att få gå en stund dessa dagar då det annars blir en hel del sittande i möten. Det är också kul att se ombyggnationen av Slussen som pågår och lär pågå ett bra tag till.

Trevlig torsdag!