Nu vänder det!

Vintersolståndet är passerat och nu vänder vi mot ljusare tider. Underbart! Jag tycker att det känns mer och mer för varje år att dagsljuset fattas så här i december. Kanske har med åldern att göra också, vad vet jag ?.

Det kanske också hänger ihop med sommaren som gick, ni vet den som aldrig riktigt kom. Sol, värme och framför allt dagsljuset saknar jag som mest just nu. Men nu vänder det!

Solen har faktiskt visat sig idag och det har varit en fin dag. Lite senare är det dags för julmat med makens familj och det är alltid trevligt.

Idag kom Medborgaren som är den moderata medlemstidningen och det är peppande läsning. Extra kul var det att ”min” förening där jag är ordförande, Umeå Centrala Moderatförening, uppmärksammades under rubriken Moderater i sociala medier. Sånt blir man glad för!

Om du är intresserad så är du varmt välkommen att följa oss på instagram, där heter vi @moderaternaumeacentrala och vi ser mer än gärna att du tar del av våra aktiviteter. Välkommen!

Bli gärna medlem också så får du bland annat Medborgaren i brevlådan (och snart även digitalt ?). Samhällsfrågor engagerar förstås, det handlar ju om hur vårt land, region och kommun ska styras för utveckling för alla.

Det ger också extra pepp och energi att se opinionsmätningar som visar på en uppåtgående positiv trend för oss. Även om vi är mycket väl medvetna om att det är en enda opinionsmätning som spelar roll och det är den som sker den 9 september 2018, så ger det råg i ryggen och glädje att se och höra positiva ord. Nu vänder det!

Från det ena till det andra så kan jag inte nog uppskatta att få vara ledig nu, suveränt skönt att inte ha några tider att passa, ja med undantag för klockan 15 på julafton möjligen ?.

Så nu blir det antingen att fortsätta med virkandet av mina små tomtar eller några varv på stickningen. Eller både och ?. Bara för att njuta en blank almanacka liksom.

Trevlig fredag!