Kunde inte hålla mig

Måndag morgon och vintern håller föga överraskande i sig så här i början av februari. Om en stund är det dags att åka ut till flygplatsen för att ta sig via Stockholm till Bryssel. Väderprognosen för Bryssel verkar vara ganska bra, runt nollgradigt sisådär.

Just nu pågår en hel del planering och fix inför något jag verkligen ser fram emot, nämligen att min webb och blogg ska få en liten uppfräschning. Åh så kul det ska bli! Det kommer att märkas i slutet av månaden om allt går som jag har tänkt och planerat och jag ser verkligen fram emot att få jobba tillsammans med så duktiga människor. Såklart blir det mer om detta längre fram, men jag kunde inte hålla mig från att berätta lite 🙂 .

Igår kväll hälsade dottern på och käkade middag med oss, supermysigt. Vi satt och kollade lite på bilder och blev lite smått nostalgiska vid köksbordet. Jösses så tiden rusar. Man ser mest på barnen hur åren går, själv blir man ju inte äldre 😉 . Eller som mamma säger “man fyllde 40 och sen kom barnen i kapp” 😉 . Jag börjar förstå det mer och mer kan jag erkänna.

Väskan är packad, ska bara sätta ned det sista och stänga den. Den här gången packade jag med träningskläderna också, jag ska försöka få tid att besöka hotellets gym utöver mina dagliga promenader. Det blir en längre sejour än vanligt denna gång eftersom jag har dubbla uppdrag under veckan. Imorgon väntar möte med “mitt” utskott i Regionkommittén, CIVEX. Mer om det senare, nu är det dags att dricka lite kaffe och kolla igenom nyheterna och jobbmejlen.

Trevlig måndag!