Ingen kan göra allt men alla kan göra något

Ja ni, det här med att åkt på en förkylning är ju inte så muntert. Dessvärre har jag börjat hosta rejält och när jag kom hem igår kväll och hela natten så har febern åkt upp och ned. Tur för mig att jag endast har haft skrivbordsjobb idag och en att-göra-lista som inte var mastodontlång.

Jag fortsätter med mina huskurer och någon alvedon och hoppas att det inte blir värre. Det känns också i kroppen att jag inte har kunnat träna på några dagar nu, kryper och känns inte kul. Men men, det finns alltid de som har det värre, så man ska inte klaga i onödan. Förhoppningsvis släpper det snart.

Det är hur som helst skönt med en fredag som inte innebär något annat än att äta middag och sen vila på kvällen. Imorgon är det länsförbundsstämma för Moderaterna i Västerbotten och det blir roligt att träffa många moderata vänner från hela länet. Vi gästas även av partiets 1:e vice partiordförande Peter Danielsson som kommer att hålla stämmoanförande.

Som ni vet så präglas den här tiden just nu mycket av förtroendeuppdrag och det känns väldigt inspirerande och framför allt himla kul. Jag är så tacksam över möjligheten att ha moderata vänner över hela landet och nu även på europeisk nivå, det ger så mycket att kunna få dels diskutera politik och samhällsfrågor från många olika perspektiv, dels att hela tiden lära sig mer om många olika områden.

Jag ser fram emot att få jobba med valrörelsen och förhoppningsvis göra det jag kan för att bidra till ett så bra valresultat för oss moderater som möjligt. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Så känner du dig nyfiken på moderaterna och vår politik så är du varmt välkommen att engagera dig!

För min del blir det nu att koppla av och vila resten av denna fredag, det ska bli skönt. Kanhända blir det något avsnitt av Billions senare ikväll när maken också hunnit hem från Stockholm. Först lite mat och sen en rejäl kopp te. Ska göra vad jag kan för att förkylningen ska släppa så snart som det går, mina nya träningsskor låg framme när jag kom hem igår kväll och de lockar 🙂 .

Trevlig fredag!