Fullmatat och strömavbrott

Det har varit några mer än fullmatade dagar denna vecka och det känns nästan som fredag redan trots att det bara är onsdag. Både dagarna och kvällarna har varit fyllda med olika saker.

Veckan drog igång med ett högt tempo och några möten under måndagen som sen avslutades med styrelsemöte i bostadsrättsföreningen. Ganska sent på måndagskvällen så valde jag och maken att ta en kvällspromenad i det vackra vädret, skönt att rensa huvudet lite efter en intensiv dag. För oss båda faktiskt.

Maj månad brukar vara intensiv och ha ett högt tempo vanligtvis, det är som att “alla” kommer på att det snart nalkas sommar och semestrar och då ska det mesta “hinnas med” innan dess. Sen är det ju dessutom flera helgdagar i maj också, det kortar av vissa veckor (skönt!) men gör också att allt ska hittas datum för att göras.

I måndags var det också ett stort strömavbrott som enligt media berörde drygt 7000 hushåll i centrala Umeå och för vår del så blev det lite extra krångligt efteråt. Receivern till ljudet i teven pajade nämligen. Typiskt. Så igår kväll fick jag snabba mig runt till Elgiganten för att se om det gick att lösa, men de kunde inte hjälpa mig. Så jag fortsatte till Net on Net och där fick jag bra hjälp av trevlig personal. Det kändes onödigt att behöva köpa nya högtalare eftersom de sannolikt har klarat sig, så jag fick bra hjälp med att hitta lämplig receiver till våra tio år gamla grejer. Så nu återstår “bara” att koppla in dem… Tur att det vankas ett par lediga dagar nu 🙂 .

Efter gårdagens jobb och att ha öppnat kartongen till den nya receivern så tog orken lite slut för mig, så det blev en kvällsprommis längs Umeälven igår också. Så vackert!

Just nu väntar jag på att lunchen ska bli varm och den är nog snart klar, jag försöker ha lite rester att värma såna här dagar för att det ska gå lite snabbare. Efter lunch har jag ett par möten och sen ikväll så är det dags för debatt mellan partierna här i Umeå och Anders är förstås den som representerar oss moderater. Om du inte har möjlighet att delta på plats ikväll så tror jag att vk.se kommer att sända debatten, kolla gärna där.

Det är inte utan att jag ser fram emot ledigt några dagar nu och det blir skönt med en helgdag imorgon. Men nu verkar det som att maten är varm och det är dags att äta lite.

Trevlig onsdag!