Sista soliga dagen i maj och kvällsträff

Ännu en solig dag i maj, dock sista dagen i maj förstås och det ska bli spännande att se vad juni har med sig. Idag har det blåst lite och det är behagligt ute men inte lika varmt som i tisdags. Det hade varit skönt att kunna våga lita på att sommarvädret kommer att hålla i sig, men vis av svensk sommar så får man försöka passa på när det går.

Efter att ha varit i Lycksele på uppdrag igår, så var det en hel del att ta igen jobbmässigt idag, så det har jag ägnat dagen åt. Men jag bytte om och snabbade mig ner till Iksu plus för ett lunchpass styrketräning. Idag var jag peppad och det var jätteroligt att få en svettig och tung genomkörare mitt på dagen. En snabb dusch och lite mat senare så var jag fylld av energi för att orka med eftermiddagen också. Endorfiner är bra 🙂 .

Ikväll ska vi träffa vår partivän Anna-Maria Corazza Bildt som är EU-parlamentariker och besöker Umeå. Det ska bli trevligt att träffa henne och lyssna på aktuella frågor från hennes moderata och europeiska perspektiv över en bit mat. Vi ska ses på Rex och jag är sugen på fisk, så det lutar åt det som det känns just nu. Deras röding är alltid så himla god med perfekta och fräscha tillbehör.

Idag har en av mina tre Clivia börjat blomma! Det var en trevlig överraskning att se och det är bäst att föreviga det, ibland går det ganska länge mellan gångerna de blommar. Förra gången var det en av de andra som blommade, så nu återstår det att se om den tredje också är på gång. Det verkar som att de trivs bra med att jag sällan hinner sköta om dem som man borde, men vatten får de i alla fall 😉 .

Snart är det dags att cykla iväg för kvällens möte, men först ska jag titta på nyheterna.

Trevlig torsdag!