Glad midsommar!

 

Midsommarafton bjuder på traditionsenligt väder med 12 plusgrader och regn 😉 men det är ju inget man kan påverka, så jag och maken gick ned till Iksu plus för ett pass indoor walking på förmiddagen. Det var ett nästan fullbokat pass och det var många även i gymmet vilket tyder på att många vill hinna med att röra på sig innan midsommarafton börjar “på riktigt”.

Ni vet ju att jag tycker om variation i min träning och det kändes bra att köra ett konditionspass inomhus denna regniga, blåsiga och kalla morgon. Fast jag är så glad över att jag faktiskt nu tycker att löpningen är rolig och behaglig. Jag har aktivt valt bort att ta tid när jag springer, jag vill först fokusera på att få in en bra känsla i kroppen när jag springer och att det känns lagom behagligt. Det tog mer än tjugofem år att börja tycka om löpning, men nu så är jag något på spåren!

Jag är ju inte så förtjust i att tävla utan tycker om själva träningen, för min del är det just träningen som är rolig. Men som jag brukar säga i livet, man ska aldrig säga aldrig. Och jag har ju genomfört ett antal lopp genom åren också, men det är som sagt inte det jag gillar mest.

Nu är det dags att äta lite midsommaraftonslunch och det är dags för oss att duka fram lite lax, sill, ägg och röror av olika slag. Mums! Det ser inte ut som att det blir traditionsenlig grillning idag när regnet vräker ner, men god middag blir det säkert ändå 🙂 .

Jag vill passa på att önska dig en riktigt fin midsommarafton och helg och hoppas du också får en bra blandning av fint umgänge, god mat och även lite vila och återhämtning. Jag ser själv fram emot att få just den blandningen och kanske också lite bokläsning, vem vet.

Trevlig fredag och midsommarafton!