Härligt flow innan förtidsröstningen startar

Igår blev det en riktigt bra, om än något lång, dag. Jag var ju med på morgonkampanjen på NUS som jag berättade om igår och då blev det en tidig revelj. Men när man väl har klivit upp så är det faktiskt skönt att ha en hel lång dag framför sig.

Ni vet ju att jag har länge funderat fram och tillbaka på det där med löpning och varför jag inte har kommit överens med det under alla år. Trots allt har jag kämpat i omgångar under drygt tjugofem (!) år med att tycka om att springa.

Ett tag för ett par år sen så tänkte jag att nåja, det kanske inte passar för alla ändå och jag tränar ju annan konditionsträning så det är ju faktiskt ingen katastrof. Men så har det ändå funnits i bakhuvudet och legat och skavt lite. Jag menar det är ju så smidigt att bara kunna ta med löparskorna var än man åker och ta en löprunda för att se mer av de ställen man är på.

Så jag har i år gjort en nystart, helt utan tidtagning eller hur långt jag springer från början, bara med fokus på hur det känns i kropp och knopp. För helt ärligt så har det varit huvudet som har satt stopp tidigare, mest på grund av att det är monotont att “bara” springa. Så med det i sinnet så började jag med att ladda en ljudbok i mobilen och fixa bra hörlurar som inte poppar ut ur öronen efter två steg.

Och igår hände det, jag kom in i ett härligt flow när jag sprang på Gammlia! Benen och flåset kändes inte allt och jag njöt av att kika runt i skogen under min runda samtidigt som jag var inne i ett bra parti i den ljudbok jag håller på med just nu. Den heter “Jag ser dig” av Clare Mackintosh och den är bra tycker jag.

Jag kände verkligen “äntligen” när jag sprang och det kändes efter 5,5 km när jag kom tillbaka på gården att jag hade kunnat springa nästan hur långt som helst. Den känslan vill jag konservera och framför allt glädjen till att springa! Idag blir det en vilodag från löpningen, även om jag vill springa så ska jag inte ta i för mycket med just det. Jag växlar med simning, promenader och styrketräning för att få en varierad motion. Det gillar jag, just omväxlingen menar jag.

Igår kväll började Jenny & Steffo med partiledarintervjuer i TV4 och först ut var Ulf Kristersson. Det var ett trevligt format och gav en bredare syn på personen bakom partiledarrollen som kändes bra. Jag tycker inte om debattprogram där den som skriker högst får tala, utan det ger mer att kunna föra samtal där man får prata till punkt. Det blir mer vuxet tycker jag.

Valdagen kommer närmare i hög fart och nu är det mindre än tre veckor kvar.

Imorgon börjar förtidsröstningen och det är något som ökar för varje val. De senaste valen har jag förtidsröstat, mest på grund av att jag istället har jobbat hela valdagen och att det inte ska bli så stressigt att hinna med allt.

Så om du som jag bor i Västerbotten och vill förtidsrösta så får du gärna ta en valsedel med Moderaterna till landstinget! Och såklart även i de andra två valen, kommun och riksdag, men det förstår du ju såklart att jag tycker 😉 .

Trevlig tisdag!