God morgon-kampanj!

God morgon! Idag blev det en tidig revelj och sen en mycket uppvaknande cykeltur till NUS, Norrlands Universitetssjukhus, för morgonkampanj med det här pigga gänget 🙂

Så roligt med så många partivänner som kliver upp tidigt för att helt ideellt vara med och dela ut frukostpåsar till glada människor. För som jag har skrivit tidigare, det är verkligen en helt annan känsla nu jämfört med andra valrörelser. Människor är glada och ger oss många peppande ord och det är många som säger att de redan har röstat på oss och det ger ju massor av energi!

Nu är det fem dagar kvar, helt otroligt att det nu är så lite tid kvar. Fem dagar som känns mycket avgörande. Tillsammans med mina partivänner över hela landet gör vi allt vi kan och orkar för att få så många som möjligt att välja en röstsedel (eller ja, helst tre förstås – riksdag, landsting och kommun 😉 ) med Moderaterna på.

Trots att det helt sanningsenligt hade varit ganska skönt att ligga kvar när klockan ringde 05.30, så ger det mycket att kliva upp och få en så här bra start på dagen. En andra frukost har jag nyss käkat och det är dags att starta dagens jobb.

Igår fick jag ju så himla bra hårfix hos duktiga Anna på Art by Wixners, jag formligen älskar att se kreativa människor som har passion för sitt jobb. Dessutom med hur mycket erfarenhet och kunskap som helst. Umeå formligen kryllar av fantastiska entreprenörer inom alla möjliga områden. Heja!

Jag blev verkligen supernöjd! Lite drygt en decimeter kortare och sen en färgbehandling med omsorg om håret kändes maximalt lyxigt en måndagskväll. Vilken bra start på september som är den bästa månaden! 🙂

Bilden ger inte riktig rättvisa åt glansen och känslan i håret, men ni får tro mig på mitt ord när jag säger att det blev underbart mjukt igen. Tänk om man skulle få sån här omsorg och pyssel med håret oftare… vilken dröm!

Det var lite dimmigt i morse när vi cyklade uppför Svingen (en rejäl uppförsbacke tidigt på morgonen) men nu har solen tittat fram och det är ljuvligt skönt väder ännu en dag. Ser i flödet att många vänner också klivit upp tidigt och sitter på pass ute i skogen, så jag vet inte riktigt om jag ska önska dem också lycka till eller älgarna 🙂 . Men vem som än vinner ute i skogen – älgarna eller jägarna – så hoppas jag att ni alla får en bra dag med härligt väder att njuta av.

P.S. Några av jägarna får gärna vinna, det är ju faktiskt riktigt gott med älgstek 😉 . Gärna med vinbärsgelé som mamma har gjort också. Och glass med hemkokad hjortronsylt som pappa gör. Nu börjar det kurra i magen igen.

Trevlig tisdag!