100 timmar kvar!

Valtemperaturen stiger rejält och nu är det faktiskt lite mindre än 100 timmar kvar tills vallokalerna stänger. Vi som söker ditt förtroende är förstås ute och pratar om vår politik och vad vi vill göra, precis som jag tycker att alla bör göra. Om alla enbart skulle fokusera på sina egna idéer och sen låta väljarna avgöra så vore mycket vunnet.

Men tyvärr så har vi sett alldeles för många exempel på en valrörelse med smutsiga inslag. Det är jättetråkigt och särskilt från gamla, väl etablerade och stora partier som i alla fall jag hade något högre tankar om. Om du vill ta reda på fakta om vad vi föreslår och vill göra så kan jag rekommendera att du tittar på Moderaternas webb, där finns en sammanfattning såväl som fördjupning av våra förslag som vi menar att Sverige behöver.

Nåväl, man kan inte göra mer än man kan själv, så vi är ute så mycket vi kan och möter människor på många ställen och det är så roligt att mötas av såna positiva tongångar. Även från de mest oväntade håll. Så it ain’t over yet liksom. Vi är så många aktiva moderater som ger allt för att få till en förändring och verkligen vill byta statsminister på söndag.

Du kan också följa partiledarna i debatter som jag hoppas blir tydliga och där man får prata till punkt och utveckla ett resonemang och inte så plottriga och jippobetonade som statsministerduellen som hölls i SVT i fredags, eller var det kanske i lördags? Just nu flyter tiden och dagarna ihop lite, men jag hoppas ni har lite överseende med det just nu 🙂 .

De sista 100 timmarna innan valet så ger vi allt vi har, nu är det upploppet kvar och min målbild är en av mina personliga favoriter. Nämligen bilden av när Sverige låg lite efter i OS-stafetten i Sochi 2014 och Charlotte Kalla svarade för en enorm bragd. Kommer ni ihåg det? Om minnet inte riktigt är med så kolla gärna på klippet här nedan.

Just den här mentala målbilden brukar jag själv använda ofta och varje gång jag ser detta får jag nästan gåshud och blir mycket inspirerad. Vilken fantastisk förebild och inspirationskälla hon är, kraftpaketet Charlotte Kalla. Vilja, målmedvetenhet och riktigt hårt jobb ligger förstås bakom alla hennes framgångar, och det ska bli riktigt spännande att följa henne den kommande skidsäsongen.

Att se det här klippet när hon genomför en av hennes många bragder och fantastiska prestationer ger massor av inspiration och energi, så nu kör vi också ända in i kaklet och ger vårt yttersta fram till målsnöret som är på söndag den 9 september kl 20.00!

Trevlig onsdag!