Många resor och nya böcker

Denna vecka bjuder också på ett uppdrag för Regionkommittén, denna gång i Bryssel. Det är stora frågor på agendan idag med fokus på energi, miljö och klimat. Frågan om direktiv för plast för engångsbruk kommer också upp för diskussion.

Bryssel ligger två flighter hemifrån och det gör att jag måste åka dagen innan för att hinna i tid till mötet. Om man hade bott i Stockholm så går det faktiskt oftast att åka över dagen för möte, ungefär som vi gör med möten i Stockholm.

När det är som det är med reslängden så brukar jag försöka ta tillvara kvällen innan, som igår, till att koppla av och vila lite. Igår fortsatte jag lyssna på den ljudbok som jag håller på med just nu, Sändebudet av Gustafsson & Kant. Den är bra och så gillar jag Katarina Ewerlöfs berättarröst.

Förra veckan passade jag på att utöka bokförrådet med två nya ljudböcker, Adlibris hade kampanj och det kostade bara 99 kr för två stycken. Ett fynd tycker jag. Jag ”råkade” också klicka hem tre nya e-böcker också för 99 kr, så nu har jag god läsning för ett tag fram över.

Som ni vet har det varit en intensiv sommar och början på hösten kopplat till valet, så jag försöker aktivt att varva ner så gott det går. Det gör jag främst genom min största hobby som är träning och jag gillar allra mest att kunna variera den så mycket som möjligt.

Jag tränar ju för att jag tycker om träningen i sig, och jag har inget uppsatt mål som jag försöker uppnå. Genom åren har jag funderat lite på det där, men jag tänker att den dagen jag känner att jag har ett specifikt mål jag vill uppnå med min träning, ja då får jag väl lösa det då. Inte svårare än så.

Ni vet ju också att jag gillar teknik och min fina födelsedagspresent i form av en ny klocka med fokus på träning gillar jag verkligen. Steg för steg lär jag mig den och än finns det mycket kvar att lära sig!

Denna vecka har jag kört ett par gruppträningspass som jag inte har gjort på ett tag, cx worx (fokus på core, mage och rygg alltså) och bodypump. Idag känns det ?.

Jag ser fram emot att få möjlighet att träna lite under den kommande helgen också och det är bara att hoppas på bra väder så det blir trevligare att vara utomhus. September när den är som bäst med hög, klar luft, sol och vackra färger utomhus är ju underbart!

Igår blåste det så kraftigt hemma att flygplanen inte kunde landa på kvällen, utan fick landa i Skellefteå och Luleå. Jag flyger hem ikväll och hoppas på att det hinner mojna tills dess, det är nog sent att landa vid midnatt ändå för min del. ?

Trevlig torsdag!