Nu fanns det ingen återvändo

 

Lite humor så här på måndagen tycker jag passar fint 🙂 . Det speglar också ganska väl min att-göra-lista för dagen, men som jag nu har hunnit beta av det mesta av faktiskt. Det har varit nödvändigt med en dag då en hel massa mindre grejer som jag har låtit bero sen tidigare faktiskt nu blivit gjorda.

Bara en sån liten sak som att mitt körkort snart går ut. Tänk, jag tyckte ju inte att det var så där väldans länge sen som jag bytte men hips vips så har tio år gått. Bara så där 😉 . Såna saker som jag inte har hunnit med under september och oktober, men nu fanns det ingen återvändo. Dock var det ju väldigt smidigt om man jämför med tidigare gånger då man skulle ta passfoto, skriva under och skicka in i ett kuvert. Nu var det bara att kliva in på Trafikverket och ta foto och skriva under digitalt. Sånt gillar man ju. Samtidigt så var hela väntrummet fyllt av ungdomar som skulle skriva sitt teoriprov så det var rätt mycket nervositet i luften där, det minns man ju också.

Vaknade imorse med en skön känsla av träningsvärk i benen efter styrketräningen igår och jag blev så glad. Idag har jag bara hunnit få till en liten promenad runt lunchtid, mest bara för att få lite frisk luft. Det är förstås bättre än inget, men jag längtar till att kunna dra igång löpningen igen.

Både dagen och morgondagen ägnas i stora drag åt EU-frågor, på onsdag är det dags för EU-handslaget som regeringen har infört och där representerar jag EFNS som vice ordförande, ja Europaforum Norra Sverige ni vet. Dessa förkortningar alltså… 🙂 Sen är det dags för sammanträden på SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) där jag har uppdrag i EU-beredningen. Så det hänger bra ihop tycker jag.

Jag har några förberedelser kvar att göra innan jag kan slå ihop datorn och sticka några varv på tröjan till dottern, så jag tänker typ “Just do it” så blir det klart 🙂 .

Trevlig måndag!