Keynote speach i Göteborg och besöksnäring i Stockholm

Förra måndagen reste jag till Göteborg då jag var inbjuden att hålla ett keynote speach på den nordiska vattenkonferensen NordIWA, i egenskap av att vara rapportör för avloppsdirektivet i EU:s Regionkommitté. Fokus var mitt arbete med och resultatet av det i ett nordiskt och europeiskt perspektiv.

Det var ett rent nöje att få tala för närmare 500 deltagare från 12 länder om en fråga som berör oss alla och betyder mycket ur många perspektiv. Sanitet, rent vatten och friska hav, sjöar och vattendrag är något som vi alla vill ha, men även ur ett cirkulärt perspektiv, hälsa och energieffektivitet är avloppsrening en stor fråga lokalt, regionalt och globalt.

Jag blev verkligen glad över den fina talargåvan som jag fick, det är sånt som på riktigt kan göra skillnad och sånt som vi nog alla lite till mans bara tar för givet att det ska funka. Fungerande toaletter alltså 😊

Som en fin bonus så bjöd Göteborg på härligt septemberväder! Ja, ni vet ju vilken månad som är årets bästa 😉

Dagen efter jag kom hem med sista planet, så var det skönt att få röra på sig ute i det fina vädret hemma, så jag tog en lite längre sväng med min MTB i skogen. Lite lagom tempo, men ändå så att flåset och benen fick jobba litegrann i uppförsbackarna. Det blev inget högpulspass alls, det har varit lite för mycket på jobbfronten för det just nu, så lagom jobbigt och sen rörlighet via yoga får vara good enough för tillfället. Det kommer andra tider längre fram för lite tyngre träning tänker jag.

Vi passade på att besöka mina föräldrar under den gångna helgen och då fick vi ju en massa hundmys på köpet. Denna fantastiska lilla vovve är fylld av mys och så väldigt gosig! Skönt också med ett gäng skogspromenader tillsammans, återigen i ett ljuvligt septemberväder. Bästa månaden som sagt 😊

I skrivande stund så jobbar jag undan lite innan dagens och morgondagens beting inleds. Det är dags för konferens för det regionala nätverket för besöksnäringen som denna gång träffas i Stockholm, och på Lidingö närmare bestämt. Ska bli intressant och trevligt att träffa nya och gamla kollegor inom besöksnäringen från hela landet.

Det blev en tidig revelj för att ta morgonplanet till huvudstaden och väl här så är det fortfarande rejält dimmigt, men det klarnar säkert upp under dagen.

Trevlig måndag!

Ett svar på ”Keynote speach i Göteborg och besöksnäring i Stockholm”

  1. Yes härligt

Kommentarer är stängda.