Fredag – high five

Då är det dags att summera ännu en arbetsvecka, har varit skönt att vara på hemmaplan och ha möjlighet att träna efter jobbet. De kommande veckorna blir det en hel del på resande fot så det återstår att se hur mycket tid jag får för träning. Passade på att avrunda även denna fredag med ett pass på Iksu, denna gång med styrketräning i gymmet tillsammans med maken. Det är roligt att ha gemensamma intressen och träning är ett av dessa. Dagar som det inte går lika lätt mentalt att ta sig för att träna är det bra att ha bästa vännen med sig 🙂 .

Har njutit (jag vet, jag är lite konstig 🙂 ) av att ha skön träningsvärk på relevanta ställen i kroppen efter onsdagens genomkörare. Total training-passen är sjukt jobbiga men så effektiva och bra, trots att det är lite ibland gruvsamt att börja ett pass som man vet kommer att bli tungt och där det inte finns utrymme för andhämtning och pauser, så är det så skönt. Efteråt 🙂 . Man ångrar aldrig ett träningspass, inte heller idag.

 

Fredagsvovve

 

Men nu är det dags för ombyte och sen ska jag laga middag och sen kanske vi funderar på vad vi ska göra i helgen. Eller så får det bli vad det vill och vi tar dagen som den kommer. Passar på att unna mig det en helt ledig helg inför de kommande veckorna. Man får försöka med konststycket att fånga dagen helt enkelt 🙂 .

Trevlig fredag!