Äntligen kom den!

Äntligen kom boken jag har väntat på! Det är kurslitteratur och jag ser fram emot att börja läsa den varvat med de andra mer skönlitterära böcker jag hittills läst och läser.

Kurslitteratur

Fick inspiration och lust att läsa lite på fritiden under den kommande hösten och sagt och gjort så blir det så också. Det är ett ämne som alltid har intresserat, inspirerat och smått fascinerat mig så det ska bli kul att fördjupa sig ytterligare i detta. Lär nog återkomma en hel del till detta vad det lider.

Boken är på engelska så det tar nog några sidor att skruva på engelskan i huvudet 🙂 . Tur att jag inte har bråttom nånstans.

Annars så är det ännu en fin och varm dag här hemma i Umeå, jag och Anders njuter av lugnet Öst på stan för fulla muggar. Känner av en lätt träningsvärk efter måndagens tunga intervallpass och är precis som vanligt glad över det 🙂 .

Tror nog att det blir nån sväng till Iksu idag också, tänker att det är bra att varva träning med all läsning som jag hittills hunnit med. Riktigt avkopplande semester! Väderprognosen verkar “hota” med mulet och regn fram emot helgen så det är bara att passa på att vara ute i solen när den äntligen är här. För trots allt så är det ju sista veckan i juli nu och även om augusti brukar kunna vara fin och varm så sjunger ju sommaren obönhörligen på sista versen.

Å andra sidan så blir det ju tid för att göra andra saker om vädret inte är på topp. Myntet har ju som bekant två sidor. Just nu ser jag fram emot att få ett snabbt besök av en god vän som snart är på genomresa. Som sagt, sånt man hinner med på semestern!

Trevlig onsdag!