Det blir en tuff valrörelse

Vaknade upp tidigare i morse till ännu en solig och varm dag här hemma i Umeå. Så underbart skönt att få ha detta fantastiska sommarväder på semestern hemma. Prognosen visar på att det kanske håller i sig ett tag till också, ännu bättre. Vaknade även med en liten känning av lätt träningsvärk i kroppen efter gårdagens total training-pass på Iksu plus. Riktigt bra pass, men skitjobbigt. Dessutom rejält varmt även om det gick att ha dörren ut öppen i träningslokalen. Instruktören var en av mina favoriter, Pernilla som jag tycker alltid har bra pass oavsett om det är total training eller bodycombat. Så då blev det extra jobbiga övningar 🙂 . Passet avslutades med tunga intervaller ute vid älven där Iksu har en uteplats. Jag gillar att träna på Iksu plus, dels för att det är så nära hem, dels för att utsikten är så vacker – Umeälven flyter förbi alldeles utanför fönstren.

Som jag skrivit om flera dagar nu så är det beklämmande och deprimerande att i stort sett varje dag få nya tragiska nyheter om illdåd runt om i världen, som nu senast då en galning i Japan dödat 19 personer och skadat minst lika många vid ett boende för funktionshindrade. Jag menar, vem gör något sådant? Herregud.

Följer även republikanerna och demokraterna i USA lite grann, det är inte helt enkelt att undvika det om man följer nyheterna 🙂 . Måste säga att jag känner mig djupt oroad om Trump skulle bli president och kanske ännu mer bekymrad över tanken på att människor vill rösta på honom. Vanligtvis så är jag inte så himla insatt i USAs val, men denna gång känns speciell. Det känns som att det kommer att bli en riktigt tuff valrörelse där inga medel kommer att skys för att nå målet fram till november.

Det jag har under de senaste åren sett av Michelle Obama måste jag säga att jag gillar. Även om man bara ser en mediabild av henne så tycker jag att hon upplevs äkta. Gillar också att hon särskilt nu i slutet av deras period bjuder extra mycket på sig själv. Fattar såklart att det både är enklare att göra det då de nu bara har några månader kvar, och det dessutom är ett bra sätt att lägga grunden för deras fortsättning. Men ändå. Som att hon nu även finns på Snapchat som ett sätt att dels följa med i tiden, dels nå ut till ungdomarna. Kan inte låta bli att bjuda på ett klipp där hon bjuder på karaoke i bilen 🙂 .

Trevlig tisdag!