Bjuda på en puss

Det känns faktiskt inte alls tjatigt att ännu en gång säga att det är skönt med fint väder, särskilt med tanke på hur kallt det kan vara under vinterhalvåret så är det härligt att kunna må bra i värmen. Behaglig morgon, gott fika och en lugn stund hemma innan jag cyklade iväg till Iksu sport.

Cykel till Iksu

Jag brukar oftast träna på Iksu plus nere vid Umeälven som är några minuters promenad hemifrån, men idag tog jag cykeln uppför Svingen och förbi sjukhuset och universitetet till Iksu. Det är en skön cykeltur och dessutom bra att det är uppförsbacke dit och inte hem 🙂 . På vägen hem är det nedförsbacke nästan hela vägen, det är skönt för benen.

Iksu sport

Det blev ett lunchpass total training på Iksu sport och herrejisses vad tungt det var idag. Dessutom var det rejält varmt i lokalen och det bidrog inte till en maxprestation direkt. Men jag är glad och nöjd med mig själv över att ha genomfört hela passet ändå. Svetten lackade och lämnade mindre insjöar 🙂 .

Puss träningen

Som synes så var det riktigt svettigt efter passet, men oj så glad jag var efteråt! Syftet med min träning är utöver att det är kul, att koppla av och komma ner i varv. När jag tränar pass som inkluderar huvudet eller rättare sagt är så intensiva att det inte hinns med att tänka på nåt annat så rensar jag verkligen bland tankar och funderingar. Endorfinerna som kommer sen är guld värda. Då kan man bjuda på en puss till träningen 🙂 .
Lite tidigare i eftermiddag så började jag fundera på middagsmat, men så blev jag så lat. Så det blev ett besök på Max ? . Det är ganska gott emellanåt kan jag tycka. Chickennuggets blev det för mig. Mums. 
Max
Så här på sen eftermiddag så har det blivit lite mulet men det är fortfarande behaglig temperatur. Även här hemma blir det någon grad svalare och det är väl helt okej. Det gör att det faktiskt går att fortsätta med handarbetet och sticka vidare på mitt lilla projekt just nu. På sommaren är det inte ofta som det är skönt att sticka, det brukar bli för varmt helt enkelt. Men nu blir det nog några varv framför teven lite senare tror jag. Semesterlunk är skönt.
Trevlig torsdag!